» Youth

Livets Ord Youth

Här på Livets Ord gillar vi ungdomar! Vi tror att de är viktiga, har mycket att ge och att de kan göra en skillnad i vår tid och omgivning. Vi vill se dem växa, både i livet med Jesus men också som personer, få möjlighet att utvecklas i kreativitet och det som de tycker är roligt. Framför allt vill vi att de ska trivas här i kyrkan. Helt enkelt – vi älskar Jesus, vi älskar ungdomar, och vi älskar när de möts!

Varje fredag kl 19.00 har vi ungdomssamling där vi sjunger lovsång, ber, hänger och gör roliga saker tillsammans. Oavsett vem du är eller hur du ser ut är du välkommen till oss!

 

Youth Camp

Under sommaren har vi ett maxat läger för dig som går eller ska börja högstadiet och gymnasiet. Vi kommer att göra allt vi kan för att lägret ska bli en av sommarens verkliga höjdpunkter för dig!

Dagarna kommer att vara fyllda med roliga aktiviteter, sol, gemenskap och mycket mycket mer. Det blir också ett tillfälle att träffa nya kompisar och framför allt få möjlighet att möta Gud och lära känna Honom bättre. Läs mer och anmäl dig nedan!

 

Youth Conference

Varje år under höstlovet arrangeras också Youth Conference som samlar ca 2 000 personer från hela Skandinavien och flera delar av världen – en verklig höjdpunkt för hela ungdomsgruppen.