» NÅ!2020

Nå din värld med Jesu kärlek

8-10 maj 2020

För fjärde året arrangerar vi NÅ! – en konferens som inspirerar och utmanar dig till att nå din egen värld med Jesu kärlek. De människor som sitter i mörket ska se ett stort ljus, och han vill sprida det ljuset genom dig! Kom och bli uppmuntrad, utmanad och inspirerad! Talare i år är:
 
TIGLETH MALKEY ///
Riksevangelist i Pingst FFS och författare till böckerna ’Vad hindrar att jag blir döpt?’ och ’Döpt i den helige Ande & eld’. Vi är så peppade på att ha honom tillbaka till NÅ!2020
 
JOAKIM LUNDQVIST ///
Livets Ords pastor och stående talare på NÅ! Med kreativa illustrationer som riktigt fastnar i hjärtat uppmuntrar Joakim till en autentisk och utåtriktad livsstil med Jesus i centrum.
 
JANETTE OUBRECHTOVA ///
Janette är ledare för Livets Ord i Milovice, Tjeckien. Denna tjejen vill du inte missa! Vare sig hon är i kyrkan, på ett café eller i tatueringsstudion så får hon se Jesus röra vid människor. Hon är dessutom en otroligt duktig predikant!
 
EDDIE STIGSON ///
Vår egen pastor! Med ärlighet och öppenhet som signum brukar han tala budskap som utmanar till äkta efterföljelse och byggande av den lokala församlingen
 
TILLSAMMANS FÖR JKPG ///
Nytt för i år att vi ägnar en hel gudstjänst med att be för Jönköpingsområdet. Ledare från flera olika samfund och församlingar finns representerade denna gudstjänst för att stå tillsammans i bön för Jönköping – ljuset vid Vättern!