» NÅ!2019

NÅ!2019

- Att nå sin egen värld med Jesu kärlek

För tredje året i rad är vi glada över att få inbjuda dig till Livets Ord i Jönköping och NÅ!2019. En konferens med frisk och utåtriktad prägel med syfte att skapa mod och frihet att gå ut och nå sin egen värld med Jesu kärlek. Bokade talare är Joakim Lundqvist, Tigleth Malkey, Carl-Gustaf Severin och vår pastor Eddie Stigson. På lördagen mellan 13.00-16.00 kommer vi ha en workshop i gatuevangelisation + outreach i Huskvarna.

SCHEMA

TORSDAG 19.00 // JOAKIM LUNDQVIST

FREDAG 19.00 // TIGLETH MALKEY

LÖRDAG 13.00 // WORKSHOP+OUTREACH

LÖRDAG 19.00 // CARL-GUSTAF SEVERIN

SÖNDAG 10.00 // EDDIE STIGSON

 

Mer om talarna

JOAKIM LUNDQVIST

Joakim Lundqvist är pastor för Livets Ord i Sverige och en uppskattad talare över hela världen. Med sina kreativa och ofta illustrerade predikningar utmanar han till att leva ett utåtriktat liv för Jesus.

TIGLETH MALKEY

Tigleth Malkey är pastor och numera riksevangelist inom Pingst FFS. Just nu reser han runt i vårt avlånga land och proklamerar Jesus över församlingar och städer. Dessutom är det första gången han predikar hos oss!

CARL-GUSTAF SEVERIN

Carl-Gustaf Severin är Livets Ords egen missionslegend som sett forna Sovjetunionen förvandlas av Jesu kärlek. Nu brinner en eld i hans hjärta för Sverige och den unga generationen. Förutom att laga mat på Livets Ords alla barn och ungdomsläger så reser han också runt och predikar tillsammans med Sebastian Stakset.

EDDIE STIGSON

Eddie Stigson är vår pastor och tillsammans med sin fru Carolina leder dem vårt Livets Ords arbete i Jönköping. Eddies predikningar brukar präglas av ärlighet och en genuin tro på att sanningen sätter människor fria.

ÖVRIG INFORMATION

Workshop + outreach. På lördagen mellan 13.00-16.00 får du en möjlighet till både undervisning och praktik i gatuevangelisation. Undervisar gör Samuel Westergren, medlem i vår kyrka och som också jobbar inom organisationen REACH.

Café. Vår cafeteria serverar gott och matigt fika efter kvällsmötena. En timme innan mötena kan du köpa kaffe och kaka.