» Covid19

Våra åtgärder för att fira gudstjänst på ett säkert sätt

Max 50 pers

På våra gudstjänster tar vi max in 50 gäster exkl volontärer. Våra mötesvärdar har en personräknare och håller koll på hur många besökare vi har i kyrksalen. De söndagar vi har söndagsskola så räknas detta som en separat tillställning och räknas inte in i antalet besökare på huvudgudstjänsten.

 

Avstånd

Vi håller avståndet till varandra. I kyrksalen har vi satt ut röda markeringar som håller ca 2 meters avstånd. När man kommer på gudstjänst sätter man sig vid en röd markering. Det optimala är att sitta en person/röd markering, men vi förstår att det är svårt med tex små barn.

 

Handtvätt och symptom

Precis innan du går in i kyrksalen ber vi dig att ta handsprit och gärna tvätta händerna. Det finns handsprit i foajén, i cafeterian och på alla toaletter. Där ser vi också till att ha välfyllda tvålbehållare. Självklart uppmanar vi dig att stanna hemma om du känner dig sjuk.

 

Information

I foajén finns en roll up med ovanstående information. På anslagstavlan finns ytterligare Covid19-information på olika språk. I vår gudstjänst påminner vi också om ovanstående information.